Notícies:Redteval

Jornada INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES ENTRE EMPRENEDORS RURALS A LA COMUNITAT VALENCIANA

10 abr 2021
Esdeveniment on line organitzat per Xarxa Rural Nacional que tindrà lloc el pròxim 23/04/2021

 

La Xarxa Rural Nacional celebrarà el pròxim 23 d'abril de 2021 a les 10.00 hores un intercanvi d'experiències entre emprenedors i persones amb inquietuds empresarials del medi rural de la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment serà online, gratuït i obert per a totes les persones interessades en la temàtica de dinamització i emprenedoria en el medi rural.

Aquesta jornada s'emmarca en un cicle de jornades online en totes les comunitats autònomes, que tindrà lloc entre el 20 d'abril i el 12 de maig. L'objectiu és tractar de conèixer les problemàtiques concretes que sorgeixen a l'hora de posar en marxa un nou negoci, així com les seues possibles solucions, i mostrar els diversos sectors en els quals es pot emprendre en el medi rural.

Cadascuna de les jornades reunirà diferents participants de la mateixa comunitat autònoma que, o bé han posat en funcionament una empresa en el medi rural, o bé tenen una idea empresarial. Cada jornada s'estructurarà en 2 taules d'experiències:

  • 1a Mesa d'experiències. Començant a emprendre en el medi rural: problemes, dubtes i solucions.
  • 2a Mesa d'experiències. Emprenedors en el medi rural, una aventura que mereix ser contada.

Aquesta jornada INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES ENTRE EMPRENEDORS RURALS A LA COMUNITAT VALENCIANA de va dirigida a aquelles persones que estiguen interessades a emprendre en el medi rural, així com a tots aquells que tinguen interès en la temàtica de dinamització i emprenedoria en el medi rural.

Els objectius específics de la jornada són:

  •  Donar a conèixer experiències i vivències personals d'emprenedors en el medi rural valencià, així com els beneficis i avantatges que reporta establir-se en el medi rural.
  •  Posar en relleu la varietat de sectors en els quals es pot emprendre en el medi rural, les sinergies i xarxes que es creen i els múltiples recursos i valors que existeixen en el món rural per a fer possible l'emprenedoria.
  •  Intercanviar experiències sobre problemàtiques específiques associades a l'emprenedoria rural a la Comunitat Valenciana i les possibles vies per a superar-les.

Data: 23 abril 2021

Horari: 10.00 - 12.00 hores

Modalitat: on line

Termini d'inscripció: Des de 06 al 22 abril 2021. Inscripción açí>>>>

Descarregar programa>>>>

+Info>>>