Notícies:Redteval

Acelera pyme. S'obri el formulari de la quarta Convocatòria del Kit Digital

13 Sep 2023
Red.es ha habilitat el formulari específic de la quarta Convocatòria dirigida a comunitats de béns, societats civils amb activitat mercantil, societats civils professionals i explotacions agràries de titularitat compartida. Les entitats que complisquen els requisits poden sol·licitar el seu bo digital des de les 11.00h del 12 de setembre de 2023.

Podran optar al bo digital aquelles entitats amb menys de 50 empleats. D'altra banda, com en les anteriors Convocatòries, l'ajuda es diferenciarà atenent el següent criteri: 

  • Segment I (entitats entre 10 i menys de 50 empleats)
  • Segment II (entitats entre 3 i menys de 10 empleats) 
  • Segment III (entitats entre 0 i menys de 3 empleats)


A més, conforme a l'article 18.2 de les Bases Reguladores i l'apartat segon de la present Convocatòria, l'import màxim d'ajuda per beneficiari serà el següent en funció del Segment al qual pertanga:

Segments de beneficiaris

Import del bo digital

Segment I: entitats entre 10 i menys de 50 empleats

12.000€

Segment II: entitats entre 3 y menys de 10 empleats

6.000€

Segment III: entitats entre 0 y menys de 3 empleats

2.000€

 
Les ajudes es poden sol·licitar a partir del 12 de setembre

Des del 12 de setembre a les 11.00h les comunitats de béns, explotacions agràries de titularitat compartida, societats civils professionals i societats civils amb objectiu mercantil que complisquen amb els requisits poden sol·licitar aquesta ajuda del Programa Kit Digital a través de la Seu Electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es).

El termini per a presentar les sol·licituds es mantindrà obert fins al 31 de desembre de 2024. 

 

Com sol·licitar l'ajuda del Kit Digital? 

Et recordem els passos per a la sol·licitud: 

  1. Registra't en l'àrea privada d'https://www.acelerapyme.es/ amb el NIF de l'entitat i completar el test d'autodiagnòstic digital. 
  2. Consulta la informació disponible de les solucions de digitalització del Programa Kit Digital, on es podrà triar una o diverses de les quals s'indiquen en el Catàleg que es pot consultar en https://www.acelerapyme.es/kit-digital/soluciones-digitales 
  3. Assegura't del Segment al qual pertanys. 
  4. Comprova i completa els models de representació per a finalitzar la sol·licitud. 
  5. Sol·licita l'ajuda en la Seu Electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es/). 
     

Una vegada es comprova que l'entitat compleix els requisits, es concedeix el bo digital en funció de la grandària de l'entitat.

A més, l'entitat beneficiària podrà consultar també en https://www.acelerapyme.es/ el Catàleg d'Agents Digitalitzadors per a seleccionar aquells amb els quals vol desenvolupar la seua solució. 

Si necessites més informació sobre els requisits de cada categoria i altres processos i gestions, pots consultar les bases completes ací.